Köszönöm az őszinte gondolataitokat!

Ebben a blogban teljes terjedelmében olvashatod a hozzám küldött véleményeket, amit a weboldalon osztottam meg.

Egy kis áttekintést adva arról, amit a szívtudatos tér hoz létre.

Fogadd szeretettel.

 

Veszprémi Erika

Boba, Magyarország

Hálás vagyok a sorsnak, amiért megismerhettem Miát.  Tanításaival érdeklődésem az önismeret felé fordította. 
Olyan remek Tanító Ő, aki tudja és éli, hogy ” A Fény, csak abban válik Áldássá, aki másnak is ad belőle” 

Köszönöm Mia a Fény ajándékát! Mia szívtudatos szatszangjai felfedik a jelenvaló ÉN-t! Az ő szeretet közegében, az igazság belső felismerése történik, valami változás, valami ébredés! A kérdések a szív legmélyebb teréből fakadnak és a válaszok is a szívből jönnek! Mia boldogan odaadja megértéseit, megismeréseit, azután ránk bízza a választást! 
Legyen! Legyen, akaratod szerint! Lényéből áradó szeretet és odaadottság csodálatos! 
Hálásan köszönöm! 
Olyan élő kapcsolatokat tud létrehozni, hogy öröm vele tartani! A stílusa megnyerő, pontosan érzékelteti példákkal a helyzeteket, hogy érthetőek legyenek mindenki számára! A kedvessége vonzó, ugyanakkor soha nem tér el, az igazi őszinte mondanivalótól! 
Éppen hallgatom újra a reggeli előadást! 

 

 

Németh Erika

Üzleti ügyintéző 
Neudörfl, Ausztria

Július 25-én voltam először Miánál. Sosem felejtem el azt a napot, mert mikor megláttam öt egy különleges érzés kerített hatalmába, áradt belőle a szeretet, a kedvesség, a nyugalom, ahogy bemutatkoztam neki abban a pillanatban már egy másik dimenzióban éreztem magam. Aztán elkezdtünk beszélgetni és természetesen a témára tértünk, hogy miért is kerestem meg öt, 3 éves kisfiam széklet visszatartási problémája miatt jártam nála. 
A kezelések alatt végig úgy éreztem imádok ott lenni és akár napokat is ellennék nála annyira kellemes volt. Érdekes, hogy mennyi mindenen elgondolkoztatott, egy csomó családi, személyes dolog, ami számomra mindig probléma volt nála egy óra lefolyása alatt már nem volt többé probléma, hanem úgy tekintettem mindenre, hogy nincsenek dolgok, amik véletlenül történnek, mert mindennek megvan az oka és azokból a dolgokból, amiket rossznak gondolunk, csak tanulunk és fejlődünk egy magasabb szintre lépünk. 
A kisfiam széklet visszatartási problémája lassan teljesen megoldódik, én teljesen megerősödtem lelkileg, minden problémát könnyedén kezelek, és egyszerűen jobban érzem magam a bőrömben. Nem csináltam mást csak azt, amire tanított, megváltoztattam a gondolkodásom. A pozitív gondolkodás, a gondolatok ereje csodákra képes! 
Mindennap hálás vagyok mindenért, ami valaha történt velem az életben és hálás vagyok azért, hogy Miát megismerhettem és tanulhattam tőle. 

 

 

 Molnár Ilona – Ili

Tatabánya

Megközelítőleg 2017 –  ben, egy éve ismerem Miát. 
Sokoldalúan képzett, igazi, ember szerető egyéniség. Minden élő előadását, és írását figyelemmel kisérem. 
A Szívtudatos programjával olyan gondolatokra, és dolgokra hívja fel az emberek figyelmét, melyeket használva egyénenként mindenki egy szerethetőbb, és boldogabb emberré válhat, magamat is beleértve.
Az a belső lelki folyamat, amit elindít az emberekben, mindenkiből egy boldogabb, szerethetőbb, önmagát és a környezetét szeretettel, és türelemmel kezelhető emberré formálja. 
Naponta megjelenik bennem az érzés, a gondolat, melyet örömmel élek meg, hogy ismerhetem, hogy egyáltalán létezik. 
Szeretnék részt vállalni a munkásságában, mellyel egy szebb, és jobb világot szeretne életre kelteni. 
Köszönöm a barátságát. 

 

 

Vári-Hegedűs Olga

Esély egyesület 
Budapest

2014 – ben ismertem meg Miát, egy könyv kapcsán. Sokat beszélgettünk azt is mondhatom szinte együtt dolgoztuk fel a Csodák Tanítása című könyvet. Bármikor kérdésem volt felé ő nyitott volt, hogy az adott témát megbeszéljük. 
Ki-ki a saját szemszögéből. 
Amit Miának köszönhetek, illetve amiben része volt, hogy mertem kilépni a saját komfort zónámból. Mertem változtatni, és egy sokkal kreatívabb élethez adta meg a belépőt. 
Az elakadásaimat jól érzékelte és módszerével átsegített. Nem mondja, meg hogy mit kellene tennie az embernek, hanem szépen rávezeti a folyamatokra. Saját belsőmmel kezdtünk el dolgozni. 
Ma már egyre jobban felismerem a lehetőségeimet, amihez a gyökerek nagy részét Mia adta. 
Hálás vagyok, hogy ismerhetem. 

 

 

Rácz Zsuzsa


A Nő, aki félt, de mert változtatni 

Miával 2013 – ban találkoztam először egy meditációs képzésen. 
Áradt belőle egy önzetlen és tiszta szeretet, amely magával ragadt és lenyűgözött.  
Elindult bennem egy folyamat a változás felé, ami az Ő pozitív életszemlélete által átfordította látásmódomat és egy más szemléletet vitt addigi életembe. 
Példa értéket képvisel, egy fantasztikus és csodálatos ember. 
Hálás vagyok, hogy az életem része. 
Köszönöm, hogy ismerhetem és remélem, még sok embernek lehetősége lesz arra, hogy megismerje. 

Köszönöm

Mia

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.