Az álmom a párom

Hetven kettedik évében jár. Egy örök ifjú, csodálatos hölgyről van szó.

Sohasem volt férjnél, és nem élt partnerkapcsolatban sem. Mégsem szomorú, és nem is érzi magát szerencsésnek sem, hogy így alakult az élete.

Örökké nagyot álmodott. Kalandokban volt. Persze szerelmes is volt! Sokszor, és nagyon. De jöttek és mentek a szerelmek, épp úgy, mint az évek. Sok évet töltött megfigyelő magányban, és zajos pergő világban. Szeretem hallgatni a meséit. Színesek, mint ő maga.

Egyszer azt mondta nekem:

Tudod drága angyalkám, én úgy hiszem, nekem mindig a legjobb jutott mindenből. Csak meg kellet álmodnom. Ez volt az én dolgom. Így lám az álmom a párom! Mehetek bármerre, sohasem hagy el. Velem van, és mindig arra figyelmeztet, álmodj tovább.

Csodás asszony, az örök Éva lakik benne.

Ó, álmodni nagyot, maga a csoda. Az élet íze, sava, borsa. Ha te nem tudod milyen is lehet így élni, akkor azonnal tanuld meg, mert e nélkül a lelked csak sanyarú szegénységben tartod.

Hogyan?

Kezd apróságokkal, még ha a kezdet nem is álom szép, de hidd el magában hordozza az álmaid csíráját.

Összeállítottam neked egy kis csokrot, aminek minden szirma érted van. Használd, kérdezz. Cselekedj!

Adj esélyt magadnak!

Itt találod meg azokat a rövid kis videókat, amik sok örömet hozhatnak a számodra. 

 

Ha ezzel megvagy, már a tarsolyodban tudhatsz egy kis előnyszerző folyamatot az álmaid felé. Lecsendesítheted az elméd. Megtaníthatod egy kicsit máshonnan megközelíteni a világot.

Ne várj a sült galambra, cselekedj magad.

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.