Eltudod e képzelni a csodát?

Amikor elkezdtük a Varázslatok gyakorlatait még nem sejtettem mit fog nekem adni. Gondoltam az eddigi tapasztalataim alapján, hogy rengeteg dologban fogok ráismerni majd a tanításaira, vagy talán egészen másról fog majd jövőképet mutatni, mint amit elképzelhettem volna.

Igen, a varázslat működik!

(Egyszerűen kezd el a videó lejátszását, és folyamatosan egymást követni fogja a nyitó + 28 nap + lezáró videó.)

Például az, hogy most ezt a blogot olvasod, az is varázslat.

Minden nap egyre nagyobb figyelemmel, és izgalommal vártuk a bejelentkezéseket. Beszéltünk róla egymás között, és veletek együtt, akik velünk haladtatok. Jó volt, izgalmas és szép. Majd egyszer csak vége lett, és mi szomorúak lettünk. Hiányzott az életünkből az a közös munka, amit megtapasztalhattunk. Hiányoztatok ti, akik számtalan kérdést, gondolatot küldtetek felénk, és feltettük Paullal magunknak a kérdést:

Na, most mi legyen? Nem hagyhatjuk csak úgy egyszerűen abba!

Hát persze, hogy nem!

Mert megértette velünk a sorozat, hogy nem véletlenül minket választott. Értitek? A Varázslat talált meg minket! Így mi ketten meghoztuk azt a döntést, amit ma már megvalósulásként láthattok.

Én felhagytam az egyéni tanácsadásokkal, és felvállaltam a SZÍVEM útját! Olyan munkatárssal, aki pont azt adja ehhez az elköteleződésemhez, ami egésszé formálja a SZÍVÜNK SZAVÁT.

Így született meg a SZÍVTUDATOS programunk! Mert a szívünkből gondolkozunk.

A Varázslat elérte, hogy most még tovább tágítom azt a teret, ahol a tudás van.  Amihez mindenkinek joga van, ha hajlandó szabad utat engedni az Élet áramlásának. Figyelek, beszélek, hallgatok, és írok, hogy eljusson ezrekhez A Varázslat üzenete, a SZÍVTUDATOS ÉLET csodája.

És most te azt az írást olvasod  éppen, amit blogként jeleníttetett meg velem ez a Varázslat, és ennek még koránt sincs vége!

Ezért ismét kitárom a Világnak Rhonda Byrne A Varázslat 28 napos gyakorlatának az útját.

Köszönet a könyv írójának és mindenkinek, aki képes megnyitni a Szívét az Életnek, és köszönet mindenkinek, aki bármilyen módon része volt ennek a sorozatnak az elkészítésében.

Valamint köszönöm mind azokat a csodákat, amik továbbra is gazdagítják az életem.

Köszönöm, köszönöm, köszönöm

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

5 hozzászólás


 1. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodálatos kihívásnak!
  Köszönöm, mindazoknak akik velünk tartottak!
  Köszönöm Miának és Zsuzsának a közös munkát, a gondolataikat!
  Hálás vagyok a kiadónak, mert a hozzájárulását adta ennek a csodálatos anyagnak a feldolgozásához és a közzétételéhez.


 2. A varázslat a, a csodák megjelennek az Életünkbe, ha hagyjuk!


 3. Gyönyörű a Blog-od, Mia ! Én is megtettem a 28 napos varázs “munkát” (franciául) , és meg valtozott az életem, illetve az élet iránt nézésem, érzésem ! Nem is tudom mennyire valtoztam én, de azt tudom hogy én vagyok felelős az életemért és a boldogságomért !
  Köszönöm, köszönöm, köszönöm, hogy létezel, hogy olvashatlak, hogy kávézhatunk együtt mert olyan pozitívat, olyan szeretetet adsz nekem, nekünk ! Miliő köszönetet !!!


 4. Igen Anik Kedves, bizony a felelősség vállalása az életünkért elengedhetetlen. De a jutalma sem marad el :)


 5. Köszönöm Anik! A
  láthatatlan tartalom neveli naggyá <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.