Élni is fáradt vagyok.

Fáradtan ébredtem, mint mindig.

Olyan jó lenne még egy kicsit aludni, hiszen hánykolódtam egész éjjel.

Azok az átkozott rémálmok. Már akkor megjelentek a rémálmok, amikor észrevettem, hogy valami megváltozott köztünk. Még nem is minden nap, de egyre gyakrabban nem beszéltünk egymással. Nem is tudom mennyi idő telt el így, de tulajdonképpen mindegy. Az eredmény az, hogy most itt rohanok az életemben, egyedül, a három gyerekkel.

Szerencsére már nem is kicsik, de kettő még jócskán igényli még a szülői gondoskodásom. Apa és anya vagyok egyszerre. De nem bírom! Érted! Hiába szeretem őket, akkor sem tudom, mi a fenét kezdjek velük és magammal. Anyám sokat segít igaz. De ez is leginkább nyom, bánt engem, mert nem vagyok tőle jobban. Ő is benyújtja a számlát, persze nem pénzben, de az elvárásaival még nagyobb terhet ró rám. Amikor megjelenik, már remeg kezem lábam, mert egyfolytába a szememre hányja a válásom. Mert szerinte egy nő fogja be a száját, és örüljön, ha a férje hazahozza a fizetését. Szóval, én voltam egyedül a hibás.

Nem tudom, akarom e egyáltalán, hogy besegítsen a gyereknél, sokba kerül ez nekem. Lefogytam tizenöt kilót, mert nem bírok az idegtől enni. Anyám ezért is szid. Egyél, mert nem teheted meg, hogy legyengülj. Főzök, egyél! Nem eszek, nem akarom a főztjét! Úgy érzem, megfojtana vele.

Pont ugyan úgy csinál, mint annak idején. Átjött egy fazék étellel, és nekünk a férjemmel és a gyerekekkel együtt azt kellett ennünk. Pedig főztem. Ráadásul finomat, de ez nem érdekelte Őt.

A történet folytatódik. Ő csak mondja, mondja a fájdalmát.

Észrevétlen napi jóindulat mérgek. De honnan, miért? Miért pont így történnek a dolgok? Talán te már sejted is.

Ez az elfáradt élet most legyen egyszerűen gondolatébresztő. Ha hasonlít valamiben a tiédre, az csak a véletlen műve, de az már nem, hogy van segítség!

Szívtudatos megismerés! Igen, ne hagyd, hogy összecsapjanak a fejed felett a hullámok. Kerüld el a család széthullását. Gyógyítsd be a sebeket!

Ha mégis szétesett a te családod, akkor még inkább ismerd meg az okokat, hogy egy letisztult érzelemvilágból teremthesd magadnak az újat.

Tarts velünk a Szívtudatos Bátorság napján!

http://miaszivtudatos.hu/rendezveny/
http://miaszivtudatos.hu/jelentkezes/

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.