Nem értem, mi van velem? Ki vagyok? Mi vagyok?

Megcsalva, elhagyva, kidobva, mint egy régi rongyot?

Mit tegyek? Gyűlöljek, tapossam el azt az átkozottat, mert hiába áldoztam fel érte a fél életem? Mi lenne a jó? Látni, ahogy négykézláb kúszva esdekel a bocsánatomért? Úgysem fogadnám vissza, de jó lenne látni, hogy semmire sem megy nélkülem. És az a másik, satnya utánzat rólam, hánynom kell! Neki is megy a büntetés, nehogy már boldog legyen.

 

Mit tegyek? Szenvedjek, hogy lássa, mit tett velem. Legyek a lelkiismerete, hogy el ne szakadhasson tőlem? Igen, és akkor velem, itt, együtt, még ha öljük is egymást, de együtt! Ha nem elég neki, hogy szenvedek, még betegség is jöhet. Olyan, hogy mozdulni se tudjon mellőlem. Vagy öngyilkosság! Igen, ez is jó, így biztosan sohasem tudna egy percre sem elfelejteni!

Mit tegyek? Gondoljam végig a helyzetet, talán én is része vagyok, hogy így lett? Nem tudtam odaadni azt a tüzet, ami őt is lángra gyújtja? Igen lehet. Talán nem értette azt a szeretetet, amit én adtam? Másképpen kellett volna? Valami félre csúszott mindkettőnk számára. Bocsássak meg neki, és magamnak is, hogy szabad utat adjak egy új lehetőségnek?

Mit tegyek? Talán éppen itt az ideje helyére tenni a dolgokat a fejemben? Igen. Egyszer és mindenkorra megálljt parancsolni a tévedéseimnek. Tudni akarom, miért alakultak a dolgaim éppen így. Érteni akarom, miért követem el sorra ugyanazokat a hibákat, pedig mindig érzem, hogy nem így kellene történnie. Igen, ki akarok lépni az áldozat szerepéből, hogy végre megértsem, ki vagyok én. Megértsem, mi történik velem, amikor csak úgy megtörténnek velem a dolgok, amikor nem tudom, mi vagyok én. Egy báb, vagy egy erős ember?

Akarom a tudást! Felismerni vágyom a valódi lényemet, aki képes meglátni minden helyzetben mi is történik valójában, és tökéletes biztonsággal tudni és cselekedni a legjobb megoldást!

Te hogyan szeretnéd életed kínjait megélni?

Kóstolj bele mindegyik nézőpontba. Ízlelgesd, játssz vele. Mi tenne téged teljes egésszé. Mit tenne ilyenkor a SZÍVTUDATOS szeretet?

A döntés a tiéd!

A döntésed eredményét éled, mint eddig is mindig.

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.