Magyarországon nem teljesülnek az azonos neműek jogai!

Olvastam egy cikket, 

“Az EU a mai napon figyelmeztette Magyarországot, hogy nem teljesülnek az azonos neműek jogai!
Ide tartozik az azonos neműek házassága és az a kezdeményezés is,hogy az óvodában a lányok fiús…a fiúk pedig lányos játékokkal játszanak!
Amennyiben nem lesz előrelépés ezen a téren eljárás indulhat Magyarország ellen!”

Ami a következő gondolatokat ébresztette bennem.

Az azonos neműek házassága sokkal többről beszél, mint pusztán etikai kérdésről. Minél több azonos nemű házasság van, annál kevesebb a természetes úton született, nevelkedett gyermek. Ami erős hatással lesz az egyes országok honos népszaporulatára. Nincs azzal dolgom, ha azonos neműek szeretik egymást, és felvállalják önmagukat. Viszont a politikán át a kötelezőszerűségből adódóan, a művészeteken és a hírességeken keresztül hatalmas törést képesek behozni az emberek életébe. Minden ami kötelezővé, akarattal egyoldalú formává alakul, bár mi is legyen az, az bizony aberráció! Ismered azt a mondást, hogy nem kell mindig kaviár? Hát bizony a túlzások rabságot, deformációt okoznak.

Hamis mintát adva az elkövetkező nemzedéknek, a már most látható elnőiesedett férfiak, és az elférfiasodott nők kiismerhetetlen verzióit hozza létre. Nem azért mert bűn másnak lenni, hanem azért mert ezen az ürügyön keresztül tudatformálást, deformálást alkotnak meg. Kihasználva a másságot, és beküldve őket is az erdőbe. Nem csak a napszaporulat csökkenése, hanem az ellentétek szítása is erősödik az ehhez hasonló megvezetésekben. 

Ha ilyen témát látok mindig hálával gondolok arra, hogy létezik a Szívtudatos program!

 

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.