Találkozás a múlttal és a jelennel

Találkozás a múlttal és a jelennel

Tanulni voltam!

Úgy indult minden, hogy egy olyan tudásért indulok útra, amit ha magamévá teszek, akkor még többet segíthetek neked. 

Az út hosszú volt. Terveim szerint, még nyolckor be is jelentkezhetek a csoport meetinggel. Hát megcsúszva, éppen hogy egy puszit küldve beléptem, majd angolosan leléptem.  Kikapcsoltam a telefonom, és körülnézve megérintett a múlt üzenete

Ott álltam gyermekkorom színhelyén. Nem sokat időzhettem sietnem kellet, mert várt az úti célom, tanulni jöttem. A képzés  nagyon izgalmasan indult. Tetszett, magával ragadt. Elfelejtkezve arról, hogy hova is cseppentem kimentem a szünetben a bejárat elé, és belépett az életembe a rég nem látott énem. 

Balra előttem a jelen csillogása. Gyönyörű irodaház. Jobbra a múlt elkopó koszos emléke. Váci út két háztömbje! Volt még időm, így útra keltem. Alig néhány perc volt míg megkerültem a Tizenhárom ház elnevezésű épülettömböt, az idő ez alatt alaposan beszippantott. Azt súgta halkan a fülembe, hogy gyere vissza mutatok neked valamit. Így tettem. Vissza mentem minden szünetben, és amikor vége lett az előadásnak, akkor is. Magammal sétáltam. Éreztem minden ízemben a gyermek, és a kis felnőtt önmagam. Ha még nem tudtam volna semmit a Szívtudatosságról, sírtam volna. Igen, mert sajnáltam volna nagyon az akkori valóságomat. Tudatlan, kiszolgáltatott voltam. És pontosan láttam, hallottam, éreztem mindent, ami ezt éreztette akkor nekem. Még a gondolataimat is újra megfigyelhettem. Nagyon megszerettem azt, aki ott sétált velem. Két test érzetet éreztem, és két gondolat egyszerre. Mennyire megértő voltam velem, ó, tényleg, és milyen jólesett! 43 éve várt a kicsi énem erre a randevúra, most megtörténhetett. Együtt sétáltunk át az iskolába, boltba mentünk, és az utcán csavarogtunk. Büszkék voltunk egymásra, és már semmi sem fájt, csak együtt voltunk végre. 

Tudtam én, hogy varázslat van a levegőben! 

Hálás vagyok mindenért, mert így volt ez a nap kerek. A tanítás minden szinten elért, belém ivódott. Most már kéz a kézben magammal sétálhattam magammal, beszélgettünk, és összeölelkeztünk.

Időutazáson voltam. 

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

1 hozzászólás


  1. Két lélek találkozása, a pár percnyi séta megindító történetté vált! Rátalálni arra a régi kislányra, aki itt koptatta az utcaköveket! Utazás az időben, boldog , szomorú dal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.