Figyelem! Durva, felkavaró, de nagyon fontos!

Figyelem nagyon durva, de fontos, hogy néhány dolgot megérthessünk!

Csak a linket teszem be a bejegyzés végére, de javaslom, hogy Szívtudatosan nézzétek meg az írásom elolvasása után!

Miért?

Mert például egy ilyen vadbarom okozhat olyan GT – ék becsapódásokat, amit majd egész életén keresztül megszenvedhet a felnövő ember.

 

Mi történik tulajdonképpen azon túl, hogy szörnyű?

Épphogy megszületett a baba és máris olyan kemény fizikai behatásnak teszi ki egy durva érintés, ami fájdalommal, vélhetőleg kisebb nagyobb eszméletvesztésekkel jár, miközben ez a barom még sugdos is valamit a kimerült baba fülébe!

 

Minden tényező jelen van ebben a pillanatban ahhoz, hogy élete legmélyebb GT – jét megszerezze a baba.

Mi lehet a folytatása ennek a durva kezdésnek később?

 

Akár parancsszavakként is működhetnek az elsuttogott szavak. Ki tudja mi hangzott el? Majd egy hasonló hang, szóösszetétel beindíthat bármely életkorban akár testi fájdalmat, félelmet, kiszolgáltatottságot, mazoizmust, vagy akár brutalitást is.

Bekapcsolhatják a GT – éket, akár a történet összes alkotó elemei, hangok, fények, érzetek, színek, testi fájdalmak során is. Minél több impulzus volt jelen, annál keményebb GT – éket eredményezett, amik ahogy írtam, bármikor aktívvá válhatnak a cseperedő ember életében.

 

Ez egy szomorú történet, de ki tudja, hány hasonló eset történik a világban? Lehet, hogy te is elszenvedtél valamit, ami rángat téged, a fogságában tar, és fogalmad sincs, hogy tulajdonképpen mi bajod van magaddal az élettel, vagy akár az egészségeddel! Ne hidd azt, hogy ritkaság számba mennek a magzati kor, vagy a születés körüli traumák!

 

Hogy minél kevesebb vadbarom lehessen, a gyermekek közelében nekünk kell tudatossá lennünk. Ezért vagyok az online világban és az életben is permanens jelen. Ezért született meg a SZÍVTUDATOSSÁG! És nem utolsó sorban aztért, hogy segítsek neked kiszabadulni az ismeretlen GT – ék fogságából! Én megmutatom neked az első lépéseket, a többi veled kell, hogy folytatódjon

 

Épp itt az ideje megérteni, hogy miért is vagyunk felelősek a gondolatainkért, a tetteinkért, és a nem megtett, de meg kellett volna tenni dolgainkért. Van lehetőséged még többet megtudni a Szívtudatosságról, amit a film linkje után beteszek, de arra kérlek, előbb nézd meg a filmet még akkor is, ha nagyon nem megy. Fontos lehet az életedben!

És itt a film, készülj!

Ahoz, hogy meg tudd nézni bejelentkezve kell lenned a Facebookon!

https://www.facebook.com/1780046172211172/videos/2105664569649329/UzpfSTEwMDAwMTcyMjM4NDkxNjoxOTYxMDA5MTg3Mjk5ODA4/

Kattints először a kitakarás eltávolítására!

Most jött el az ideje, hogy megnézd, mit tehetsz!

 

Mit ajánl a SZÍVTUDATOS program?

http://miaszivtudatos.hu/szolgaltatas/

 

Csatlakozhatsz a csoporthoz:

https://www.facebook.com/groups/szivtudatos/?ref=bookmarks

 

Számtalan videóban találhatsz válaszokat:

https://www.facebook.com/mariamarklmia/

 

Vagy üzenhetsz nekem:

mia@miaszivtudatos.hu

Köszönöm, hogy törődsz magaddal!

Mia

 

 

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.