Az arcod a tükröd! Szépülj velem!

Szeretnék egy eddig nem említett mellékhatásról beszélni a SZÍVTUDATOS-sággal kapcsolatban!

Az egyik, mindenki által megfigyelhető a hatásról.

Miről van szó?

Minden alkalommal, amikor a Szívtudatos programmal dolgozunk a kezdeti kép az arcról és a befejezés utáni kép oly mértékben megváltozik, hogy nyugodtan mondhatom, mély tónusú kozmetikai kezelést is kaptál közben. Ugye nem is rossz ez!

Látom, mennyire meglepi az embereket, amikor arra kérem őket, hogy most nézz bele a tükörbe. Megdöbbennek, hiszen mostanában egy meggyötört kép nézett vissza rájuk! Észrevettem, hogy még néhányuk el is szégyelli magát, hogy boldogságot fedez fel a saját szemében, amikor neki szomorúság volt eddig az arcán. Összerándul a szemöldök, majd szinte nevetve engedik újra el a feszültséget, hogy végre mosolyoghatnak magukra.

Miért lehetséges ez?

Mert a Szívtudatos program erre is képes!

A gondok befeszítenek. A sírás, ami talán nap, mint nap jelen van az életedben, fájó nyomokat hagy az arcodon, a testtartásodon. Érthető, hiszen nyomnak, majdnem agyon nyomnak a gondok. Talán még a látvány is nehezíti a gondolataidat, hogy csúnyának, élettelennek látod magad. És sajnos igazad is van!

Nem kellemes a látvány, nem csak neked, hanem a környezetednek sem. Az emberek nem szívesen tartózkodnak egy lehangolt ember társaságában.

Ugyan ezt tapasztalhatod akkor is, amikor a könyvvel dolgozol folyamatosan, a Szív teredben, akkor is megjelenik a megszépítő hatása. Letisztult vonások, lazuló ráncok, ragyogó tekintet. Igen a szó nemes értelmében, egy vonzó arc néz vissza rád!

Szóval, ha belenézel a tükörbe és nem látod azt, amiről beszélek, akkor kiestél a középpontodból!

Hát vedd gyorsan elő a könyvet, alkalmazd a tanácsait. Mélyedj el egy kicsit benne, akár az elmúlt napokat is megbeszélheted vele, és máris helyrebillentetted magad!

Melyik könyv képes erre?

Hát a TEDD ZSEBRE MEGOLDÁSOK kézikönyve!

Mi hozhatja még létre benned ezt a csodát?

Ha velünk tartasz a Facebook, Éljünk Szívtudatosan csoportban, hiszen itt aztán aktív folyamatokra lelsz. Ha már magad is gyakorlója vagy a Szívtudatos csoportnak, tudod nagyon jól, hogy miről beszélek. Sorolhatnám a neveket, mert igen, bátor nagyszerű emberek lépnek egyre előrébb, ismerik meg önmagukat, és hódítják meg végre a saját világukat, és fedezik fel az igazi arcukat!

Ha nem hiszed el mind azt, amit elmondtam most neked, akkor készíts magad fotókat a folyamat alatt, vagy halld meg a környezeted szavát, vagy lásd meg, ahogy fürkészően, csodálkozva néznek rád!

Mert megváltoztál!

Köszönöm, hogy törődsz magaddal!

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.