Nem az évek, hanem az általános állapotod mondja meg hány éves vagy!

Tudom, hogy szerencsére vannak egészséges emberek, de azt is tudom, hogy sokan bizony erősen híján vannak az egészségnek!

 

Az okok lehetnek külső tényezők, születési adottságok, és az önmagunkkal való felelőtlen bánásmódunk!

 

Na persze ez az, amit legkevésbé szeret hallani az ember, pedig bizony benne van jócskán a kezünk abban, hogy milyen az egészségi állapotunk. És itt most a testi és a lelki állapotot említem egyaránt!

Mivel én a lélek egészségére fektetek nagyobb hangsúly, mert nem csak az emberek egészsége, de az ezen az úton való fejlődés megtapasztalása a szenvedélyem, elhivatottságom, így a test jóllétéhez több segítséget veszek én is igénybe.

Mint például, figyelem mi az, ami káros a testnek és igyekszek minél inkább tudatos fogyasztónak lenni. Na de én nem ásom magam bele a részletekbe. A fókuszom a szellemi lényen van, így nekem is jól jön, ha olyan segítséget kapok, ami karban tart sejt szinten és a tudatosságomat is erősíti, tisztítja egyben a test egészsége érdekében.

Miért lett ez most olyan fontos nekem? Kérdezheted!

Mert most találtam nemrég arra a dologra, ami ezt biztosítja nekem. Ez az a készítmény, amit CUCC névvel illetnek most már régóta, Isten tudja miért, de nekem is megtetszett.

De mi van még itt a dolgok mögött?

A nyugdíjasok! Igen azok az emberek, mint én is, akik az életük e csodálatosan szép szakaszához értek!

Azt mondod ez nem csodálatos?

Miért? Mert fáj mindened? Nem tudod, mit kezdj magaddal? Vagy éppen még levegőhöz sem jutsz, mert még mindig húzni kell az igát? Esetleg boldogtalan vagy? Igen lehet sok minden, ami megakadályoz téged abban, hogy örülj ennek az időszaknak!

Megértem, és éppen ezért kezdtem el megosztani a tapasztalataimat, és bizony nem szégyen segítséghez fordulni!

Ismerd meg magad, találd meg azokat az akadályokat a gondolataidban, amik fogva tartanak. Segítek neked ebben!

Ehhez remek kezdés a csoport, ahol magad is belekezdhetsz kiásni a saját kincseidet!

És itt van a CUCC, ha a testednek is a jobbulás kell!

Ha újra erőre szeretnél kapni, akkor indulj el magad felé! Ne várd meg azt, hogy összedőljön a vár, hiszen nem mindegy, miként éled, mondjuk ezeket a szabad, megérdemelt éveket, amit a munkával eltöltött időszakod jutalmaként is megtehetsz.

Nem szégyen egészséges és boldognak lenni!

 

Próbáld ki és megérted, miért ösztönözlek arra, hogy ÉLJ, és ne FÉLJ, vagy SZENVEDJ!

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.