Néha a meglepetések nem jók, de van úgy, hogy jókká lesznek!

Furcsa összefüggésekről mesélek most egy kicsit a test az egészség és a spiritualitás kapcsolatában. Majd ez, mind a szellemi és a fizikai egység magaslatában, hogyan jöhetett létre?

 

Történt, hogy a Bankom tévedéséből várnom kellett, hogy megvásárolhassam a páromnak és nekem az aktuális adagot, az egészség megőrző készítményt, a CUCCot.  Ezért csendes üzemmódban beosztottam magamnak egy kapszulákkal a napi adagomat. De így sem lett elég, ezért üresben töltöttem néhány napot. Közben, hogy ne vesszen el sok idő segítséget kértem és kaptam a csapatban ahova, mint CUCColó, tapasztaló tartozok.

Mindegy úgy gondoltam akkor, amíg eljut hozzám a várva várt termék ismét, addig legalább megfigyelhetem, hogy lesznek e változásaim. Nem vettem észre semmi eltérést, így nem is zavart igazán a kialakult helyzet inkább örültem a felismerésnek, hogy az ember számított ebben a közegben, aki segítséget kért, és kapott.

A megrendelést követő másnapra volt várható a szállítás. Ültem is itthon, mint tyúkanyó a tojásokon, mivel még sohasem értesített a futárszolgálat arról, hogy mikor érkeznek. Szóval füleltem, vártam. Majd késő délután a vendégeinkkel lementünk a tóra, és ugye nem kell mondanom, hogy mire vissza értünk cédulát találtam a postaládában.

Másnap délután átvehető a szállítmány a szomszéd településen a lerakatukban.

Ez sem volt gond, hiszen a CUCC már a közelemben van, és azt is tudom ebből az esetből, hogy máskor nem is kell aggódnom a várakozás miatt, mert a közelünkben van, ahol megtalálom a csomagom!

Rendben is volt minden. Még aznap este bevehettem az egyik készítményt. Reggel meg a másikból kettőt! Annyira akartam már a turbó módot tapasztalni, hogy eszembe sem jutott, hogy a kihagyás fontos lehet! Na, eszembe juttattam azzal, hogy furcsa rosszullétszerű tüneteim lettek. Jött, ment. Gondoltam, hogy köze lehet a kapszulákhoz, de mivel ilyent még nem tapasztaltam, megkérdeztem a szakértőnket.

Hát persze a kihagyás után hirtelen nagyobb méregtelenítés kezdődött, amit azonnal, plussz fél liter mennyiségű víz elfogyasztásával helyre is hoztam a javaslat szerint. Leírtam az egész folyamatot a csoportomban, hogy ez legyen másnak is példa, ha hasonló tapasztalattal találkozik. Ugyanis nem a készítmény, hanem és hibáztam. Ezt is a pozitív felismerésekhez csatolhattam!

Ma már a turbó egységben szedem a készítményt, és minden rendben van. Megy a bőséges vízfogyasztás mellé.

Tehát elmondhatom, hogy a test és a CUCC összedolgozik az egészségért. De, hogy jön ide a spiritualitás?

Nem feszültem rá a helyzetre, így olyan emberek kerültek a közelembe, akit több esetben is segítettek.

Nem feszültem rá a helyzetre, így ismét megértés születhetett bennem arra, hogy megengedve az történjen, aminek történnie kell. És jött a felismerés!

Nem kell mindent tudnom, elég, ha jó helyen vagyok. Mint a mondás szerint:

„Nem kell mindent tudni, elég, ha a megfelelő helyre nyúlsz az ismeretért.”

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.