Két hónapja zajlik a buli nálam

Épp ideje számot vetni az eddigiekkel.

A negyvenegyes listámból, amit a kezdés előtt írtam, húszon kéz dologban történt elmozdulás, változás!

Be kell látnom, ez azért nem semmi!

Indulásnál ugye készítettem magamról egy listát, mik azok a dolgok, amik lehetnének jobbak is. Amit most leszűrtem a helyzetből az, hogy leginkább a mozgással kapcsolatos dolgok javultak! A vágyott rugalmasság kezdi szépen megmutatni magát. Nincsenek, azok a fogjuk rá, a korral jár, itt fáj – ott fáj megszokott dolgok! Lazábbak az ízületeim, így megjött a több mozgáshoz is a kedvem. Ó, és még valami! Kevesebbszer biggyesztem fel az orromra a szemüvegem! Na, ezek azok a dolgok, amik eszembe juttatják, hogy milyen szerencsés vagyok! Mert van mit javítgatnia a testemnek ezek szerint, és ehhez a CUCC a kulcs! Nem kell megvárnom, hogy rosszabbodjanak a dolgok, hanem ellenkezőleg, MINDEN NAPPAL, MINDENHOGYAN EGYRE JOBBAN ÉS JOBBAN VAGYOK!

Természetesen nem határoztam meg előre semmit, mert megelőzésként kezdtem a CUCC használatát. Szerencsésnek érzem magam, hogy nem betegség miatt kezdtem bele a programomba, ezért úgy döntöttem, hogy megfigyelője leszek a folyamatnak.

Így is lett, azzal a különbséggel, hogy nyertese, és élvezője is vagyok mind annak, ami bennem zajlik!

Na de nézzük egy kicsit másképp is a helyzetet!

Van egy extra bónuszos tapasztalás is ám!

Amint a testben rendeződnek dolgok, úgy szabadulnak fel az észrevehetetlen blokkok, vagy szűkülések, amik a spirituális világhoz kapcsolnak! Na és még egy csavar a dologban! Nem csak az éberség, az érzékelés lett tisztább a láthatatlan világ felé, hanem visszafelé is ugyan így hat a testre!

Teljesen más kapcsolat alakult ki bennem a fizikai világgal is, a TESTtel! Kommunikáció és tisztelet jellemzi a mostani jelenemet!

Na, ez az, ami leginkább lenyűgöz engem!

Azt mondják, hogy az ember számára a legijesztőbb a VALAMI, mert az ismeretlen! Én meg azt mondom, hogy a számomra érdekes és különleges lett az a VALAMI, amire éppen lehetőségem lett, hogy megfigyeljek!

 Nem határozok meg egyelőre semmit! Úgy szedem, ahogy tapasztalni akarom, vagy amit súg nekem a CUCC.

Valami még ezeknek a gondolatoknak a margójára:

Most kezdem igazán kapirgálni miért is indítottam el korábban a SZÍVTUDATOS programot!

Ez az út csodálatos!

Mia

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.