Az ÉLET természete, hogy élni akar! NINCS MINDEN ELVESZVE!

Amíg az ember nem beteg, minden olyan természetes, ugye?

 

Minden kisebb vagy nagyobb kellemetlenségről tudjuk, hogy elmúlik. Ez rendben is van így egészen addig, amíg valaki egy súlyos diagnózissal találja magát szemben. A világ megváltozik! Érzelmi hullámok, fájdalmak és kilátástalanságok gyötrelme hull az ember fejére.

Ismerős az érzés?

Akkor te már nagyon jól tudod, hogy semmi sem ugyan az, mint ami volt.

Lehet, hogy van annyi erő az emberben, hogy megértést keressen, miért is történik vele ez? De ha a test annyira meggyötört, hogy nem képes a fájdalomtól, a veszteség, a halál gondolatától megszabadulni, akkor szinte csak a kínzó remény marad a gyógyulásra. Most nem az a célom, hogy okos gondolatokat mondjak.

(Aki ismer, az tudja, hogy az önmegismerés, az okok feltárása a számomra mennyire fontos, mert a teljes gyógyulás ezek nélkül sem jöhet létre. Ez a terület nem csak a szenvedélyem, hanem elkötelezett je is vagyok  a szemléletnek.)

Inkább azoknak az embereknek a kétségei, reményei járnak a gondolatomban, akik kiszolgáltatottan várják a csodát!

2019 április 15 volt a napja annak, amikor először foghattam a kezembe a kapszulákat. Mint valami csodát engedtem be az életembe. Azóta is igy kezelem, mert megérdemli. Nyitottam a Facebook portálján egy csoportot, aminek azt a nevet adtam, hogy

Azt HITTEM Jól vagyok!

Ó, hogy mennyire találó címet kapott, talán nem is véletlenül. Lehet, hogy itt súgott nekem a CUCC először. Szóval, tényleg azt hittem, hogy jól vagyok. Persze, jobban is lehetnék, gondoltam de, hogy ilyen nagy a különbség az akkori és a mostani közérzetemben, azt álmodni sem tudtam. 60 napja érzem áldásos hatását a sejtmegújító kapszuláknak, de ez sem olyan fontos most!

A lényeg az, amit látok magam körül!

Daganatos betegségeknél, furcsa eddig nem gyógyult helyzeteknél épp olyan hatékonyan áll az ember mellé a CUCC, mint a mindennapokat zavaró apróbb elváltozásoknál is. Az élet minőségi változását előidézve ismét önmagukra találnak emberek. Élnek, nevetnek. Sőt nem csak gyógyulnak, hanem az élet ösztönös áramlása mellett, visszatér a bizalmuk, a hítük a derűjük.

Szinte újra, újjá születnek! És ez csodálatos!

Élni szép, élni jó!

Ki ne akarná az életet úgy élni, hogy egészséges a teste?  

Ki ne akarná az életet úgy élni, hogy egészséges a lelke?  

Micsoda ajándék egy rémült, fájdalmaktól meggyötört embernek, az igazi ÉLET lehetősége? Igazán csak az tudhatja, aki benne van!

Hálás vagyok a sorsnak, hogy arról is beszámolhatok, hogy

NINCS MINDEN ELVESZVE!

Talán te, aki olvasod e sorokat, magad is érintett vagy a helyzetben, vagy valamelyik szeretted szenved, akkor tudod, hogy miről írok!

Ne add fel, adj egy esélyt annak, hogy megismered azt, amiről beszélek.

Engedd meg a testednek, hogy összekapcsolódhasson a lelkeddel.

 

Ezeket a sorokat mély tiszteletem jeléül írom mindazoknak, akik küzdöttek már, vagy éppen most küzdenek az életükért.

Ne add fel, adj egy esélyt annak, hogy megismered azt, amiről beszélek.

Köszönöm, hogy törődsz magaddal!

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.