A 20. nap hideg zuhanya

20. nap

Kétségem sincs a felől, hogy valami nagy dologba vágtam a fejszémet amikor nekikezdtem a megújító programomnak!

Csak így emlegetem magamnak, mert igen, új szemléletet és új szokások alakulnak bennem napról napra. Ismerkedek magammal egy új oldalról. Még sohasem vettem rá magam hasonló dologra, mert nem találkoztam még olyannal, ami megszólított volna. A SUCC beszélt hozzám.

Persze most úgy néz ki, mintha elmentek volna nekem itthonról, de ki tudja? Lehet, hogy most érkeztem haza! 

 

Önző módon mondhatnám azt, hogy ha valamit veszek, annak illik ellátnia az ígért feladatát, de itt messze szó sem lehet erről.

 

Itt nekem is, vagyis a testemnek, a sejtjeimnek kell összhangba kerülnie a CUCC feladatával, hogy közös munkát végezhessenek. Sok mindent tapasztaltam már a mai napig. Erről is írtam már korábban, de az, ahogyan az értésemhez is eljut a működés, ahogy rávesz a CUCC a változtatásra, az egyszerűen zseniális!

 

Sejtem, de biztosra természetesen nem tudom miért képes a testen túl az elmére is hatni, de úgy dugja elém kíméletlenül írásos, hallott vagy látott információkon keresztül az üzeneteit, hogy lehetetlen azt mondanom magamnak, á ez nem számít!

Bele kell mennem, állnom kell a kihívást.

 

A legújabb, amire felszólított, a só fogyasztás optimalizálása. Úgy ért, mint egy hideg zuhany! Olyan tisztán lefutott előttem a hatás mechanizmusa, hogy nem tudtam semmilyen magyarázattal kibújni alóla. Ok, elfogadom, bár húztam a szám egy kicsit, mert imádom a só ízét. Ám most kész vagyok arra, hogy a szervezetemre hallgatva cselekedjek.

 

Miért lesz ez jó nekem?

Erről is írok, amint elindul ez a fajta megélésem.

Ha tetszik a bejegyzés, megoszthatod másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.